torsdag 1 september 2011

SEPTEMBER!!

Blir lite tråkigt med bara text! så jag slänger in en bild på en vääldigt gammal header! från 2009 tror jag det var! Oj.. jag tror att jag har blivit lite bättre på att göra headers, eller vad tycker ni?

Idag är det 1:a september.. Första dagen i September.. var har tiden tagit vägen?
Nu är det bara 22 dagar kvar till Bokmässan.. 22 dagar!! jag vet att dem dagarna kommer kännas som 4.. hur kan det redan vara September?! var det inte nu som våren kom runt kröken och överraskade en med fin grönska och en Kimberlie bok? nehepp.. tillbaka till hösten och vinterjackorna då.
Men det som är bra med Vintern är att man kan krypa upp i soffan med te ( Chai te är min favorit! dricker den så ofta jag kan!!) en varm filt, och en grym bok. Sen kan man bara sitta där och kolla ut över det vita landskapet och bara mysa! Om man vill kan man ju läsa en bok som utspelar sig på somaren, så man kan drömma sig bort en liten stund..
Det jag vill komma till är att, tiden går alldeles för snabbt för att man ska kunna hinna med. Men vet du vad? snart kommer våren komma igen med all grönska, värma och förhoppningsvis en Kimberlie bok ( ;-) )
Ett litet inlägg på kvällskvisten sådära!
Hoppas ni har haft en bra dag!
Kraam

1 kommentar:

Kim M. Kimselius sa...

Tyvärr måste jag göra dig besviken, det kommer ingen ny Kimberliebok i vår. Kanske till hösten 2012...
Kram Kim