torsdag 17 mars 2011

Bara jag som längtar till Augusti?

Baksidestext:
En judestjärna kastar Theo och Ramona in i andra världskrigets fasor. Till deras förvåning har någon annan rest med dem i tiden. En person som ställer till det rejält för dem i sin okunnighet om tidsresor. De hamnar direkt i allvarliga svårigheter, som bara har en enda utväg: Döden!
Baksidestext:
Mitt i ett brinnande krig hamnar Theo och Ramona när de förflyttas i tiden till ett ockuperat Frankrike under andra världskriget. Tyskarna sänder många av landets invånare till koncentrationsläger och motståndsrörelsen mot de tyska soldaterna växer sig allt starkare. Theo och Ramona har inget annat val än att själva ge sig in i kampen, med stor risk att till slut förlora sina egna liv.

Känns som om dagarna sniglar sig fram..
Men ja, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller hur lyder det ordspråket? :)

Rätt längesen..

Hejsan! såg nyss att jag inte hade bloggat på ungefär 5 månader, inte bra Linda inte bra alls..
Aja, huvudsaken är ju att jag ialafall bloggar eller hur?
Varför bestämde jag mig för att blogga nu då? Jo, fick reda på något JÄTTEROLIGT för några dagar sen!!
Vad var det då? jo...:
JAG HAR VUNNIT KIMS NYA BOK KIMBERLIE-FRÄMLINGAR!!
Läste det på hennes blogg för några dagar sedan och HERREGUD VAD GLAD JAG ÄR!!!!!!!!!!!!!
Baksidestext:
Fru Moonwinds hus döljer en hemlighet som är flera hundra år gammal. Kimberlie och Andy bestämmer sig för att lösa husets gåta, men det går inte riktigt som de har tänkt sig. Det kommer mystiska främlingar till staden Dunedin. De verkar finnas överallt där Kimberlie och Andy är. Deras liv vänds plötsligt upp och ned, och ingenting blir sig likt, när de till slut upptäcker vad främlingarna är ute efter.
Du som älskar Kimselius böcker om Theo och Ramona, kommer att ta Kimberlie och Andy till ditt hjärta och sluka alla böckerna i den fängslande äventyrsserien som utspelar sig på Nya Zeeland.

 
Skriver lite om boken sen när jag har den i handen! plus så ska jag skriva en recension också!
 
Kram!