måndag 26 oktober 2009

Layouten på Bloggen

Hejhej!
som du kanske ser, så har jag ändrat Layouten,
Igen? tänker du , men jag är nöjd med denna, jag har oxå fixat bilden där uppe . Jag har den nya Kimberlie-boken i en tankebubbla , eftersom att Kim håller fortfarande på att skriva den! Jag har oxå lagt till lite "taggar" , som du bland annat kan rösta på vilken bokserie du tycker är bäst! ( som Kim har skrivit självklart.) Jag har lov denna veckan, därför kommer många uppdateringar!, imorgon blir det också många uppdateringar , men på onsdag åker jag iväg.
Riktigt skönt, men jag kommer läsa Kims böcker såklart på stranden ;), det gjorde jag förra gången ;).

Och förresten:
Kim Är På Island!, för att hon ska signera och träffa sina isländska fans!!

Kram Kram

Kimseliusfan

Kimselius är på Island!

Äntligen på Island! Förälskade mig i landet redan från utsikten genom flygplansfönstret. Vilket underbart ljus! Fantastisk natur och då har jag inte sett så mycket ännu... Har blivit mycket väl mottagen av det isländska förlagets chef Elin med make John (kanske stavas det annorlunda?). Känns som jag redan varit här ett dygn efter allt som jag har hunnit med. Fantastisk sightseeing, fönstershopping av Isländskt designade kläder, te på en av Reykaviks äldsta kaféer. Mannen som startade kafét hade fått pengar att utbilda sin röst i Italien eftersom han sjöng så fantastiskt. Men när han kom upp i tonåren försvann hans fantastiska röst och hans sångkarriär var över. Han hade fortfarande lite pengar kvar och köpte då en Italiensk Kaffebryggare, åkte tillbaka till Island och startade kafeet som blev succé och fortfarande ser likadant ut som det gjorde för många många år sedan på 1970-talet. Där drack vi te och jag åt en jättegod bakelse medan Elin tog en våffla som såg mycket god ut.Vi pratade med en tv-man som bokpratar för tv. Därefter berättade John den fantastiska historien om ljuspelaren (se bild) som Yoko Ono lät bygga här i Reykavik till minne av sin man. Den 18 oktober varje år kommer hon hit och låter tända ljuspelaren som sedan lyser upp mörkret fram till årets början. Vi var även och tittade på ljuspelaren. Nästa år ska det bli stort jippo här, eftersom John Lennon skulle ha fyllt 70 år.Därefter var vi till en bokhandel och tittade på mina böcker, häftigt! (Se foto, på bilden har jag på mig min nya Canadien Goose jacka, den varma sköna) Många butiker, speciellt bokhandlare har öppet på söndagarna.Sedan åkte vi hem till Elin och John och åt en fantastisk middag, på rökt lamm och potatis med underbar vit sås med sockerärtor i. (Något som är en traditionell julmiddag.) Där träffade jag även deras 32-åriga son som älskar mina böcker.Har ett mysigt rum på B&B och ser fram med glädje mot morgondagen. Nu väntar kudden!Kramisar från en trött, men mycket nöjd KimVi hörs snart igen!Bilderna: Ljuspelaren, Jag med mina isländska böcker iförd min Canadien Goose-jacka, samt bild på Reykavik.

Ur Kimselius blogg:http://kim-m-kimselius.blogspot.com/2009/10/kimselius-ar-pa-island-for.html?showComment=1256542766767#c4438596421312721592