söndag 31 januari 2010

Blogginlägg av Kim


"Det känns som om jag har hittat ett bra sätt att arbeta med mina böcker. Det är flyt i skrivprocessen hela tiden, jag får ingen skrivkramp och aldrig problem med att hitta nya idéer. Det som har varit svårast med en av de nya böckerna är faktiskt titeln på boken. För jag visste att boken skulle handla om Romarriket, men inte vilken del av hela romarrikets historia. När jag hade valt ämne, var det många olika titlar som for igenom mitt huvud. Medan jag funderade över de olika titlarna fick jag några mail som uppmuntrade mig: "
resten läser du här


Nytt Inlägg av Kim

"Tredje bilden visar på min passion för grisar. Inte långt ifrån huset där jag bodde som barn låg en grisfarm. Jag tillbringade mycket av min lediga tid där. Kelade med griskultingarna och red på suggorna. Sedan dess har jag älskat grisar. När jag såg dessa ljuvliga grisbakelser kunde jag inte motstå att fotografera dem, men jag hade inte hjärta att äta någon. Ibland köper jag marsipangrisar, men inte för att äta utan för att ställa till min grissamling. När barnbarnen kommer på besök är jag rädd att någon ska falla för frestelsen och smaka på någon av mina marsipangrisar. En del är 20-25 år gamla, så jag tror inte att de smakar gott, men de är fortfarande lika underbart vackra som när jag köpte dem. Nu tror ni att jag bara samlar på marsipangrisar, men jag samlar olika slags grisar, de kan vara gjorda av sten, lera, keramik, ebenholts etc. De flesta grisar har jag fått som gåva, eftersom mina vänner vet att jag tycker om grisar. Vet ni, jag har faktiskt en "Dalahäst-gris". Alltså en gris som är målad som en dalahäst. Häftigt!"
läs resten här

Efterlängtat blogginlägg!

HEJ ALLIHOPA!
verkligen förlåt för den väldigt dåliga uppdateringen. Är sjuk,då har man inte lusten att gå in på datorn. Men jag ska försöka ialafall göra två inlägg per dag, vill ni vara mer uppdaterade, så kan ni ju kika in på Kims blogg , kims Hemsida eller Kims twitter.
Här ovanför kommer det komma ett ström med en massa intressanta inlägg som Kim har gjort, När tror ni att det blir 2000 besökare på bloggen?
Kram
Kimseliusfan

Förresten Här så kan man läsa ett smakprov ur andra Kimberlie Boken, där det känns precis som om man sitter där, och läser boken. Riktigt tufft asså!